products

Υψηλά αποκατάστασης μυκοτοξινών της ELISA ελεύθερα δείγματα εξαρτήσεων δοκιμής της ELISA αφλατοξίνης εξαρτήσεων συνολικά

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: REAGEN
Πιστοποίηση: FAPAS
Αριθμό μοντέλου: RNM98006
Ποσότητα παραγγελίας min: 5 εξαρτήσεις
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία χρώματος
Χρόνος παράδοσης: 5-7 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100 εξαρτήσεις το μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Τύπος: αντιδραστήριο Μέγεθος: δοκιμή 96
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: συσκευασία χρώματος Ζωή του προϊόντος στο ράφι: ένα έτος
Αποθήκευση: 2-8
Υψηλό φως:

40min εξάρτηση της ELISA μυκοτοξινών

,

εξάρτηση δοκιμής της ELISA αφλατοξίνης 0.05ng/G


Περιγραφή προϊόντων

Συνολική εξάρτηση δοκιμής της ELISA αφλατοξίνης

 

Περιγραφή προϊόντων

Η ™Total εξάρτηση δοκιμής της ELISA αφλατοξίνης REAGEN είναι ανταγωνιστικό ενζυμικό immunoassay για την ποσοτική ανάλυση της συνολικής αφλατοξίνης στα δημητριακά,                κρέας/ψάρια, τροφή, γάλα, έλαια, φυστίκια και φυστίκια.

 

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της εξάρτησης είναι:

1. Υψηλή αποκατάσταση (80-105%), γρήγορος (10-40minutes), οικονομικώς αποδοτικές μέθοδοι εξαγωγής.
2. Υψηλή ευαισθησία (0.05ng/g ή ppb).
3. Υψηλή δυνατότητα αναπαραγωγής.
4. Μια γρήγορη δοκιμή της ELISA (λιγότερο από 2 ώρες ανεξάρτητα από τον αριθμό δειγμάτων).

 

Επισκόπηση διαδικασίας

Η μέθοδος είναι βασισμένη σε μια ανταγωνιστική χρωματομετρική δοκιμή της ELISA. Η τοξίνη ενδιαφέροντος έχει ντυθεί στα φρεάτια πιάτων. Κατά τη διάρκεια της ανάλυσης, το δείγμα προστίθεται μαζί με το αρχικό αντίσωμα συγκεκριμένο για την τοξίνη στόχων. Εάν ο στόχος είναι παρών στο δείγμα, θα ανταγωνιστεί για το αντίσωμα, με αυτόν τον τρόπο αποτρέποντας το αντίσωμα από τη δέσμευση στην τοξίνη που συνδέεται με το φρεάτιο. Το δεύτερο αντίσωμα, που κολλιέται με ένα peroxidase ένζυμο, στοχεύει στο αρχικό αντίσωμα που περιπλέκεται στην τοξίνη που ντύνεται στα φρεάτια πιάτων. Η προκύπτουσα ένταση χρώματος, μετά από την προσθήκη του υποστρώματος, έχει μια αντίστροφη σχέση με τη συγκέντρωση στόχων στο δείγμα.

 
                             Υψηλά αποκατάστασης μυκοτοξινών της ELISA ελεύθερα δείγματα εξαρτήσεων δοκιμής της ELISA αφλατοξίνης εξαρτήσεων συνολικά 0

Ευαισθησία (όριο ανίχνευσης)

Τύπος δειγμάτωνΌριο ανίχνευσης (ng/g ή ppb)
Κρέας/ψάρια/sereal/τροφή/σπόρος/άμυλο0,5
Κρέας/συκώτι/νεφρό0,5
Γάλα0,5
Γάλα σε σκόνη4.5
Λόφος φυστικιών0,5
 

Ιδιομορφία (Cross-Reactivity)

ΚατάλοιπαCross-Reactivity (%)
Αφλατοξίνη B1100.0
Αφλατοξίνη B276
Αφλατοξίνη M179
Αφλατοξίνη τετρ.μέτρο33
Αφλατοξίνη G155
Αφλατοξίνη G26

 

Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις

§ Τα πρότυπα περιέχουν τη συνολική αφλατοξίνη. Λαβή με την ιδιαίτερη προσοχή.

§ Μην χρησιμοποιήστε την εξάρτηση μετά από την ημερομηνία λήξης.

§ Μην ανακατεψτε τα αντιδραστήρια από τις διαφορετικές εξαρτήσεις ή τα μέρη εκτός από τα συστατικά με του ίδιου αριθμού μερών μέσα στις ημερομηνίες λήξης τους.

§ Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια εργαστηριακή θερμοκρασία 20°-25°C (68°-77°F). Αποφύγετε τις δοκιμές κάτω από ή κοντά στους εξαεριστήρες, δεδομένου ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει την υπερβολική ψύξη, τη θέρμανση ή/και την εξάτμιση. Επίσης, μην τρέξτε τις δοκιμές στο άμεσο φως του ήλιου, δεδομένου ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει την υπερβολικές θερμότητα και την εξάτμιση. Οι κρύες κορυφές πάγκων πρέπει να αποφευχθούν με την τοποθέτηση διάφορης πετσέτας στρωμάτων του εγγράφου ή κάποιου άλλου υλικού μόνωσης κάτω από τα πιάτα δοκιμής κατά τη διάρκεια της επώασης.

§ Σιγουρευτείτε εσείς χρησιμοποιεί μόνο το αποσταγμένο ή εξιοντισμένο νερό δεδομένου ότι η ποιότητα νερού είναι πολύ σημαντική.

§ Κατά τον εισαγωγή στο σιφώνιο των δειγμάτων ή των αντιδραστηρίων σε ένα κενό microtiter πιάτο, τοποθετήστε τις άκρες σιφωνίων στη χαμηλότερη γωνία καλά, κάνοντας την επαφή με το πλαστικό.

§ Οι επωάσεις των πιάτων δοκιμής πρέπει να είναι χρονομετρημένες όσο το δυνατόν ακριβέστερα. Να είστε συνεπής κατά την προσθήκη των προτύπων στο πιάτο δοκιμής. Προσθέστε τα πρότυπά σας πρώτα και έπειτα τα δείγματά σας.

§ Προσθέστε τα πρότυπα στο πιάτο μόνο στη διαταγή από τη χαμηλή συγκέντρωση στην υψηλή συγκέντρωση δεδομένου ότι αυτό θα ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο την τυποποιημένη καμπύλη.

§ Πάντα καταψύξτε τα πιάτα στις σφραγισμένες τσάντες με desiccant για να διατηρήσετε τη σταθερότητα. Αποτρέψτε τη συμπύκνωση από τη διαμόρφωση στα πιάτα με την άδεια τους εξισορροπεί στη θερμοκρασία δωματίου (20 – 25°C/68 – 77°F) ενώ στη συσκευασία.
 
 
 
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Nicole

Τηλεφωνικό νούμερο : 856-727-0250

WhatsApp : +8615361523839