aboutus

REAGEN LLC

REAGEN LLC REAGEN LLC REAGEN LLC REAGEN LLC
1 2 3 4
REAGEN LLC
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Αφρική
Μάρκες: reagen
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~80
Ετήσιες πωλήσεις: 15000000-20000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
email: reagenkits@gmail.com
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Εδώ REAGEN LLC, εστίαση στην κατασκευή των εξαρτήσεων της ELISA συμπεριλαμβανομένης της κλινικής ασθένειας που ανιχνεύει τις εξαρτήσεις, οι εξαρτήσεις δοκιμής ασφάλειας και ο ζωικός επιδημικός ιός ανιχνεύοντας τις εξαρτήσεις στις ΗΠΑ για 8 έτη. Τα προϊόντα πυρήνων μας είναι Chloramphenicol (ΚΑΠ), Gentamicin (GM), φουραζολιδόνη (AOZ), Nitrofurazone (SEM), Kanamycin, σουλφοναμίδες, εξάρτηση δοκιμής λουρίδων αφλατοξίνης M1, αφλατοξίνης B1, τεστοστερόνης, Florfenicol και BTS Combo.

Κίνα REAGEN LLC Εταιρικό Προφίλ 0

Τρόφιμα στην εξάρτηση δοκιμής:

Βιταμίνη B12, βιταμίνη B7, βιταμίνη B9, λ-Carnitine, νιτρικό άλας/νιτρώδες άλας, θειοκυανικό άλας

Φυκώδης εξάρτηση δοκιμής τοξινών: Tetrodotoxin εξάρτηση της ELISA, δοκιμή λουρίδων TTX

Εξάρτηση δοκιμής εντομοκτόνου: Carbendazim

Πειραματικό όργανο:

Ο αναγνώστης Microplate, πλυντήριο Microplate, υποβάλλει, εισάγει στο σιφώνιο, θεραπεύει  τη δύναμη  πραγματική σε φυγοκέντρωση - χρονικό  PCR

Πλεονεκτήματα της επιχειρηματικής συνεργασίας

1.Exclusive η αντιπροσωπεία μπορεί να εγκριθεί.

2.Flexible σύστημα τιμολόγησης.


Πλεονεκτήματα της εξάρτησης elisa

1.High αποκατάσταση γρήγορη, και οικονομικώς αποδοτικές μέθοδοι εξαγωγής

2.High ευαισθησία και χαμηλό όριο ανίχνευσης

3.High δυνατότητα αναπαραγωγής

4.Strong ιδιομορφία

5.High ακρίβεια

6.The η μέθοδος προεπεξεργασίας είναι διαφορετική, εύκαμπτη και κατάλληλη.

 

σημείο πώλησης της εξάρτησης elisa

2.provide τα ελεύθερες δείγματα και η τεχνική υποστήριξη 24 ωρών.

 

Ιστορία

2012- — από την άποψη της τεχνολογικής καινοτομίας, η επιχείρηση έχει αποδώσει πάντα σημασία στην οικοδόμηση της ικανότητας τεχνολογικής καινοτομίας και την κατασκευή των κλιμάκιων προϊόντων. Η επιχείρηση έχει τώρα ένα επαρχιακό κέντρο τεχνολογίας πιστοποίησης τεχνολογίας, κάτω από την αρμοδιότητα των τριών εργαστηρίων της προετοιμασίας, της σύνθεσης και της βιολογίας.
2012- — η επιχείρηση έχει τώρα σχεδόν 17 νέα φάρμακα, τρία νέα φάρμακα και δύο νέα φάρμακα, και τα νέα φάρμακα 1 με τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
2016- — η επιχείρηση έχει διατηρήσει την καλή συνεργασία με πολλά άλλα όργανα επιστημονικής έρευνας. Το ετήσιο κόστος της Ε&Α τεχνολογίας είναι μέχρι 5% του εισοδήματος πωλήσεων.
2016- — η επιχείρηση έχει εφαρμόσει μια στρατηγική κίνησης δύο ροδών στο μάρκετινγκ, και έχει εμμείνει πάντα στον επιχειρησιακό τρόπο της υπερπόντιας μέσης αγοράς τελών και της εσωτερικής αγοράς μεσών και χαμηλών σημείων.
2018—— η επιχείρηση στοχεύει στην οικοδόμηση μιας αρμονικής επιχείρησης και εμμένει να βάλει τους ανθρώπους πρώτα και πάντα τη διατήρηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των εργαζομένων. Η επιτροπή τριών κομμάτων απονεμήθηκε τον τίτλο της «πρότυπης επιχείρησης των επαρχιακών αρμονικών εργατικών σχέσεων» από την επαρχιακή Επιτροπή των συντονισμένων εργατικών σχέσεων, και ονομάστηκε «την προηγμένη κολεκτίβα της σύμβασης διαβουλεύσεων αμοιβών πόλεων» από το γενικό συνδικάτο της πόλης.

Υπηρεσία

REAGEN LLC προσπαθεί να παραδώσει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες από κοινού με την εξαιρετικές εξυπηρέτηση πελατών και τη τεχνική υποστήριξη.

Η ομάδα μας

  • Έχουμε τους επαγγελματικούς τεχνικούς και την ομάδα πωλήσεων

Στοιχεία επικοινωνίας