REAGEN LLC
Σπίτι > προϊόντα > Τεχνητά διαγνωστικά προϊόντα >
Covid-19 90%-97.0% γρήγορη εξάρτηση δοκιμής αντιγόνων ακρίβειας 40T τεχνητή
  • Covid-19 90%-97.0% γρήγορη εξάρτηση δοκιμής αντιγόνων ακρίβειας 40T τεχνητή

Covid-19 90%-97.0% γρήγορη εξάρτηση δοκιμής αντιγόνων ακρίβειας 40T τεχνητή

Τόπος καταγωγής ΗΠΑ
Μάρκα REAGEN
Πιστοποίηση CE,FDA,ANVISA
Αριθμό μοντέλου RNS92048A
Λεπτομέρειες για το προϊόν
Τύπος:
τεχνητό διαγνωστικό αντιδραστήριο
Προδιαγραφή:
25T/40T
Εφαρμογή:
αίμα, ανθρώπινο
Εξουσιοδότηση:
18 μήνες
Υψηλό φως: 

40T γρήγορη εξάρτηση δοκιμής αντιγόνων

,

Γρήγορη εξάρτηση δοκιμής τεχνητών αντιγόνων

,

97.0% εξάρτηση δοκιμής αντιγόνων ακρίβειας

Όροι πληρωμής και αποστολής
Ποσότητα παραγγελίας min
Δοκιμή 10000
Τιμή
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες
συσκευασία χρώματος, cOem
Χρόνος παράδοσης
5-7 ημέρες
Όροι πληρωμής
T/T
Δυνατότητα προσφοράς
500000 ανά ημέρα
Περιγραφή του προϊόντος

Covid-19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής αντιγόνων

Περιγραφή προϊόντων

REAGEN αυτή η εξάρτηση χρησιμοποιείται για τη τεχνητή ποιοτική ανίχνευση του αντιγόνου covid-19 στις ανθρώπινες oropharyngeal πατσαβούρες και τα nasopharyngeal δείγματα πατσαβουρών.

περιεχόμενο εξαρτήσεων

Αποθήκευση

Covid-19 σακούλα καρτών δοκιμής

4-30 ℃

Απομονωτής εξαγωγής δειγμάτων

 

Σωλήνας εξαγωγής δειγμάτων

 

Μίας χρήσης άχυρα

 

Πιστοποιητικό της συμμόρφωσης

 

Χειρωνακτικός

 

λ

Μηχανισμός της αντίδρασης

REAGEN αυτή η εξάρτηση υιοθετεί την αρχή ανίχνευσης της διπλής μεθόδου σάντουιτς αντισωμάτων. Το δεσμευτικό μαξιλάρι της κάρτας ανίχνευσης περιέχει το κολλοειδές χρυσός-επονομαζόμενο ποντίκι Ν πρωτεϊνικό μονοκλονικό αντίσωμα Ι η γραμμή ανίχνευσης (γραμμή Τ) της nitrocellulose μεμβράνης είναι ντυμένη με το πρωτεϊνικό μονοκλονικό αντίσωμα ΙΙ αντισωμάτων ποντικιών Ν, η γραμμή ποιοτικού ελέγχου (γραμμή Γ) είναι ντυμένη με το αντίσωμα αντι-ποντικιών αιγών.

Τα συλλεχθε'ντα δείγματα υποβάλλονται σε επεξεργασία από το απόσπασμα δειγμάτων και προστίθενται. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, όταν προστίθεται το απόσπασμα που περιέχει την πρωτεΐνη Ν των covid-19 στην τρύπα δειγμάτων της κάρτας δοκιμής, στο πλαίσιο της δράσης της χρωματογραφίας, το δείγμα κινείται προς το τέλος του απορροφητικού εγγράφου και των πρώτων περασμάτων μέσω του δεσμευτικού μαξιλαριού. Ο πρωτεϊνικός και κολλοειδής χρυσός Ν επονομαζόμενος τα ποντίκια την πρωτεΐνη πηγής Ν

το μονοκλονικό αντίσωμα Ι συγκεκριμένα δεσμεύει και συνεχίζει να κινείται προς το απορροφητικό τέλος εγγράφου. Όταν το δείγμα κινείται προς τη γραμμή Τ, η πρωτεΐνη Ν που δεσμεύεται στο επονομαζόμενο αντίσωμα δεσμεύει συγκεκριμένα στο πρωτεϊνικό μονοκλονικό αντίσωμα ΙΙ Ν που ντύνεται στη γραμμή Τ σε έναν διπλό τρόπο σάντουιτς αντισωμάτων, και μένει στη γραμμή Τ η παραμονή υγρή συνεχίζει να απορροφά το νερό οι κινήσεις τελών εγγράφου. Όταν κινείται προς τη γραμμή Γ, το πρωτεϊνικό αντίσωμα ποντικιών Ν που ονόμασα με τον κολλοειδή χρυσό δεσμεύει συγκεκριμένα στο αντίσωμα αντι-ποντικιών αιγών στη γραμμή Γ. Η γραμμή Τ παρουσιάζει κόκκινη ζώνη, δείχνοντας ότι το αντιγόνο covid-19 είναι θετικό. Κανένα θέμα εάν η γραμμή Τ είναι χρωματισμένη ή όχι, η γραμμή Γ δεν πρέπει να παρουσιάσει κόκκινο. Εάν η γραμμή Γ είναι

μην χρωματισμένη, η δοκιμή είναι άκυρη και το δείγμα πρέπει να εξεταστεί πάλι.

 

Περιεχόμενο, αποθήκευση και ζωή του προϊόντος στο ράφι εξαρτήσεων

Το REAGEN covid-19 γρήγορη εξάρτηση δοκιμής αντιγόνων έχει την ικανότητα για 20 και 40 προσδιορισμούς.

Η ζωή του προϊόντος στο ράφι είναι 18 μήνες όταν αποθηκεύεται κατάλληλα η εξάρτηση.

 

Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις

1. Αυτή ηεξάρτησηχρησιμοποιείταιμόνογιατησε σωλήναβοηθητικήδιάγνωσηκαιπρέπεινα χρησιμοποιηθείστηνακριβήσυμφωνίαμετιςοδηγίες.

2. Παρακαλώ ελέγξτε την ακεραιότητα περιόδου και συσκευασίας ισχύος της εξάρτησης πριν τη χρήση. Εάν η συσκευασία της κάρτας δοκιμής είναι χαλασμένη ή υπερβαίνει την περίοδο ισχύος, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

3. Πρέπει να ακολουθήσετε το χρόνο του αποτελέσματος προσδιορισμού και κρίσης.

4. Συστήνεται να χρησιμοποιηθεί αμέσως, για τη one-time χρήση μόνο η κάρτα δοκιμής πρέπει να εξεταστεί μέσα σε 30 λεπτά μετά από να ληφθεί από τη συσκευασία για να αποφύγει την παρατεταμένη έκθεση της κάρτας δοκιμής στον αέρα.

5. Η εξάρτηση μπορεί να αποθηκευτεί στη θερμοκρασία δωματίου. Beware της υγρασίας, του φωτός, της θερμότητας, της μεγάλης πίεσης, και του παγώματος.

6. Συνιστάται τα απόβλητα ή η παραμονή δείγματα που παράγονται κατά τη διάρκεια της δοκιμής να ενυδατώνονται σε έναν διαλύτη λιπιδίων όπως ο αιθέρας, η αιθανόλη 75%, το περιέχοντα χλώριο απολυμαντικά, υπεροξικά οξύ και το χλωροφόρμιο για την επεξεργασία αδρανοποίησης ιών.

7. Τα αποτελέσματα της δοκιμής αυτής της εξάρτησης είναι για την κλινική αναφορά μόνο. Η κλινική διάγνωση της ασθένειας πρέπει να εξεταστεί περιεκτικά από κοινού με τα συμπτώματα, τα σημάδια, το ιατρικό ιστορικό της, άλλες εργαστηριακά τεστ και απαντήσεις θεραπείας. Απαιτήσεις δειγμάτων

 

1. Συλλογή δειγμάτων

Oropharyngeal μέθοδος συλλογής πατσαβουρών: το κεφάλι του προσώπου είναι ελαφρώς γαρμένο, το στόμα είναι ανοικτό, και οι pharyngeal αμυγδαλές και στις δύο πλευρές εκτίθενται. Σκουπίστε τη ρίζα της γλώσσας με μια πατσαβούρα, σκουπίστε ήπια τις pharyngeal αμυγδαλές και στις δύο πλευρές του συλλεχθε'ντος προσώπου μπρος-πίσω για τουλάχιστον 3 φορές, και έπειτα σκουπίζει το μεταγενέστερο pharyngeal τοίχο πάνω-κάτω τουλάχιστον 3 φορές. Nasopharyngeal μέθοδος συλλογής πατσαβουρών: η δειγματοληπτική συσκευή χρησιμοποιεί ένα χέρι για να κρατήσει ήπια το κεφάλι επιλεγείσας, η δειγματοληπτική συσκευή κρατά την πατσαβούρα με το άλλο χέρι, παρεμβάλλει την πατσαβούρα μέσω του ρουθουνιού, και έπειτα αργά κινείται πίσω κατά μήκος του κατώτατου σημείου της χαμηλότερης ρινικής διείσδυσης κοιλοτήτων πρέπει να αποφευχθεί σθεναρά για να αποφύγει την τραυματική αιμορραγία. Όταν η άκρη της πατσαβούρας φθάνει στον πίσω τοίχο της nasopharyngeal κοιλότητας, τον περιστραφείτε ήπια ένα στρογγυλό (για να αποτρέψει τον ανακλαστικό βήχα, σταματήστε για ένα λεπτό), και έπειτα αργά αφαιρέστε την πατσαβούρα.

 

2. Επεξεργασία δειγμάτων

Προσθέστε 7 πτώσεις (περίπου 200μL) του απομονωτή εξαγωγής δειγμάτων στο σωλήνα εξαγωγής δειγμάτων, βυθίστε την επιλεγείσα πατσαβούρα στον απομονωτή εξαγωγής δειγμάτων για να κάνετε τον απομονωτή εξαγωγής δειγμάτων να διαπεράσει εντελώς την πατσαβούρα, να περιστραφεί για 10 δευτερόλεπτα και να συμπιέσει την πατσαβούρα 10 φορές για να κρατήσει το υγρό στο σωλήνα όσο το δυνατόν περισσότερο, να αφαιρέσει και να απορρίψει την πατσαβούρα, να καλύψει dripper, και να τινάξει το σωλήνα εξαγωγής

αναμίξτε το υγρό.

Covid-19 90%-97.0% γρήγορη εξάρτηση δοκιμής αντιγόνων ακρίβειας 40T τεχνητή 0

Περιορισμοί των μεθόδων επιθεώρησης

1. Αυτή η εξάρτηση είναι μια ποιοτική δοκιμή και είναι μόνο για τη τεχνητή βοηθητική διάγνωση.

2. Λόγω του περιορισμού της μεθόδου ανίχνευσης αντιγόνων, το ελάχιστο όριο ανίχνευσης (αναλυτική ευαισθησία) είναι γενικά χαμηλότερο από αυτό των αντιδραστηρίων ανίχνευσης νουκλεϊνικού οξέος. Επομένως, το προσωπικό δοκιμής πρέπει να δώσει περισσότερη προσοχή στο αρνητικό αποτέλεσμα της δοκιμής αντιγόνων, και περιεκτικός

η κρίση πρέπει να συνδυαστεί με άλλα αποτελέσματα της δοκιμής και κλινικά συμπτώματα. Για τα αρνητικά αποτελέσματα, οι μέθοδοι απομόνωσης δοκιμής νουκλεϊνικού οξέος ή ιών και προσδιορισμού πολιτισμού χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν στην κρίση.

3. Η αδικαιολόγητη δειγματοληψία, η μεταφορά, η επεξεργασία, και η χαμηλή περιεκτικότητα σε ιούς στο δείγμα μπορούν να προκαλέσουν τα ψεύτικα αρνητικά.

4. Τα αποτελέσματα της δοκιμής αυτού του αντιδραστηρίου είναι για την κλινική αναφορά μόνο, και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως μόνη βάση για την κλινικές διάγνωση και τη θεραπεία. Η τελική διάγνωση της ασθένειας πρέπει να γίνει μετά από την περιεκτική αξιολόγηση όλων των κλινικών και εργαστηριακών αποτελεσμάτων.

 

Ακρίβεια

REAGEN η ευαισθησία της εξάρτησης δοκιμής ήταν 94,5%, η ιδιομορφία ήταν 96,3%, και η ακρίβεια

ήταν μεταξύ 90%-97.0%.

 

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Το Megan@reagen.us

 

Ιστοχώρος: το http://mao.ecer.com/test/elisatest-kits.com/

Συνιστώμενα προϊόντα

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

1-619-389-8888
7098 Miratech ο Δρ Ste 110 ασβέστιο 92121 ΗΠΑ του Σαν Ντιέγκο
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς