REAGEN LLC
Σπίτι > προϊόντα > Τεχνητά διαγνωστικά προϊόντα >
PCR φθορισμού 500 αντιγράφων/μιλ. εξάρτηση 99,8% ανίχνευσης Sensivity
  • PCR φθορισμού 500 αντιγράφων/μιλ. εξάρτηση 99,8% ανίχνευσης Sensivity

PCR φθορισμού 500 αντιγράφων/μιλ. εξάρτηση 99,8% ανίχνευσης Sensivity

Τόπος καταγωγής ΗΠΑ
Μάρκα REAGEN
Πιστοποίηση CE,FDA,ANVISA
Αριθμό μοντέλου RNS92049
Λεπτομέρειες για το προϊόν
Αποθηκευμένη θερμοκρασία:
-20 βαθμοί
Διαγνωστικό sensivity::
99.8%
Ευαισθησία:
500 copies/ml
Τύπος:
PCR φθορισμού εξάρτηση ανίχνευσης
Δείγμα:
Ορός/πλάσμα
Όνομα:
Τεχνητά διαγνωστικά αντιδραστήρια
Υψηλό φως: 

PCR φθορισμού 500 Copies/Ml εξάρτηση ανίχνευσης

,

99.8% PCR φθορισμού Sensivity εξάρτηση ανίχνευσης

,

Πραγματικός - χρονική φθορισμού εξάρτηση rt-pcr

Όροι πληρωμής και αποστολής
Ποσότητα παραγγελίας min
1000 εξαρτήσεις
Τιμή
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες
συσκευασία χρώματος
Χρόνος παράδοσης
5-7 ημέρες
Όροι πληρωμής
T/T
Δυνατότητα προσφοράς
500 εξαρτήσεις για μια εβδομάδα
Περιγραφή του προϊόντος

REAGEN covid-19 πραγματικό - PCR χρονικού φθορισμού εξάρτηση ανίχνευσης

Περιγραφή προϊόντων

REAGEN™ η covid-19 σε πραγματικό χρόνο PCR φθορισμού εξάρτηση ανίχνευσης προορίζεται για την έρευνα και τις διαγνωστικές εφαρμογές. Η σε πραγματικό χρόνο PCR φθορισμού covid-19 ανίχνευση Kitis ένα τεχνητό νουκλεϊνικό οξέος προϊόν ανίχνευσης παθογόνων δοκιμής (ΕΘΝΙΚΌ) βασισμένο. Η covid-19 σε πραγματικό χρόνο PCR φθορισμού εξάρτηση ανίχνευσης σχεδιάζεται για να ανιχνεύσει το γονίδιο Ν και το γονίδιο ORF1ab αυστηρών οξέων αναπνευστικών (covid-19) νουκλεϊνικών οξέων σύνδρομο-Coronavirus στο αναπνευστικούς, φατνιακούς ρευστό πλυσιμάτων, τον ορό και τα δείγματα αίματος.

Η covid-19 σε πραγματικό χρόνο PCR φθορισμού εξάρτηση ανίχνευσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κλινική πρακτική και για ερευνητικούς σκοπούς για covid-19 διαγνωστικά.

 

Επισκόπηση διαδικασίας

REAGEN™ η covid-19 σε πραγματικό χρόνο PCR φθορισμού εξάρτηση ανίχνευσης είναι βασισμένη στην αντίστροφη διαδικασία μεταγραφής RNA και το επακόλουθο cDNA τεμαχίζει την ενίσχυση με τη μέθοδο αλυσωτής αντίδρασης πολυμεράσεων (PCR). Η διαδικασία ενίσχυσης βρίσκεται στους επαναλαμβανόμενους κύκλους: η θερμική μετουσίωση DNA, η ανόπτηση εγχυτήρων με τις συμπληρωματικές ακολουθίες και περαιτέρω polynucleotide αλυσοδένουν την ολοκλήρωση από Taq-polymerase.

 

Η covid-19 σε πραγματικό χρόνο PCR φθορισμού εξάρτηση ανίχνευσης, έλεγχοι DNA, κάθε ένας από τους οποίους περιέχει μια φθορισμού ετικέτα και έναν φθορισμό quencher, συμπεριλαμβάνεται PCR στο μίγμα. Σε περίπτωση συγκεκριμένου σχηματισμού προϊόντων сDNA, ένας έλεγχος παίρνει και αυτός οδηγεί στην αύξηση επιπέδων φθορισμού που σημειώνεται από τις ειδικές συσκευές.

Οι έλεγχοι DNA που χρησιμοποιούνται για PCR γονιδίων Ν και γονιδίων ORF1ab την ανίχνευση προϊόντων ονομάζονται με τους φθορισμού ελέγχους Fam και Rox αναλόγως. Αυτός επιτρέπει τη χωριστή PCR δειγμάτων άτυπης πνευμονίας coronavirus2 cDNA εγγραφή αποτελεσμάτων. Για PCR την ανάλυση προϊόντων, που ανιχνεύει PCR τα cyclers πρέπει να χρησιμοποιηθούν.

 

Η covid-19 σε πραγματικό χρόνο PCR φθορισμού εξάρτηση ανίχνευσης είναι βασισμένη στη σε πραγματικό χρόνο ανίχνευση της ακολουθίας DNA στόχων. Η σε πραγματικό χρόνο PCR τεχνολογία είναι βασισμένη στη μέτρηση του φθορισμού σε κάθε κύκλο της αντίδρασης. Το PCR-μίγμα περιέχει την στόχος-συγκεκριμένη υδρόλυση εξετάζει το φέροντες δημοσιογράφο και quencher τα μόρια. Μιά φορά υβριδοποιημένος σε μια ακολουθία στόχων, ο έλεγχος γίνεται ενεργοποιημένος. Ως αποτέλεσμα της ενεργοποίησης ο φθορισμός αυξάνεται αναλογικά στην ενίσχυση ακολουθίας στόχων. Η ένταση του φθορισμού ανιχνεύεται με μια σε πραγματικό χρόνο PCR θερμική μονάδα συλλογής δεδομένων cycler και αναλύεται με το λογισμικό παρεχόμενο.

 

Σημείωση: τα συστατικά των διαφορετικών batch δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλακτικά. Τα συστατικά στην εξάρτηση πρέπει να αναμιχθούν πλήρως και να υποβληθούν σε φυγοκέντρωση πριν τη χρήση (συστήνεται να αναμιχθούν με το τίναγμα ή την αντιστροφή, όχι από τον ταλαντωτή δίνης). Επαναλαμβανόμενος freeze-thaw πρέπει να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο!

 

Προειδοποιήσεις και προφυλάξεις

Το εργαστήριο makeup πρέπει να συμμορφωθεί οι απαιτήσεις που ρυθμίζουν την εργασία με τους μικροοργανισμούς IIV κατηγοριών παθογένειας.

Η λαβή και διαθέτει όλα τα βιολογικά δείγματα, τα αντιδραστήρια και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να πραγματοποιήσουν τη δοκιμή σαν ήταν σε θέση να διαβιβάσουν τους μολυσματικούς πράκτορες. Αποφύγετε τη απευθείας επαφή με τα βιολογικά αντιδραστήρια και τα υλικά δειγμάτων που χρησιμοποιούνται για να πραγματοποιήσουν τη δοκιμή. Οποιοσδήποτε υλικός ερχομός σε επαφή με

τα βιολογικά δείγματα πρέπει να αντιμετωπιστούν για τουλάχιστον 30 λεπτά με την απολύμανση της λύσης ή να αποστειρωθούν

για 1 ώρα σε 121ºC πριν από τη διάθεση.

 

TORAGE ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΌΜΕΝΕΣ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙΣ

Η εξάρτηση αποθηκεύεται - 20 ℃, και η ισχύς του είναι 12 μήνες. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε εντός της περιόδου ισχύος.

Μια ληγμένη covid-19 σε πραγματικό χρόνο PCR φθορισμού εξάρτηση ανίχνευσης δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

PCR φθορισμού 500 αντιγράφων/μιλ. εξάρτηση 99,8% ανίχνευσης Sensivity 0

Συστήνουμε έντονα μετά από τις οδηγίες να πάρουμε τα γερά και αξιόπιστα αποτελέσματα. Η PCR conformityCOVID-19 εξάρτηση RNS92049 δοκιμής

από τη covid-19 σε πραγματικό χρόνο PCR φθορισμού ανίχνευση η εξάρτηση στις ορισμένες τεχνικές απαιτήσεις υπόκειται στη συμμόρφωση της αποθήκευσης, της μεταφοράς και των διαχειριζόμενων όρων που συστήνονται από τον κατασκευαστή.

 

LIMITIONS

1. Τα αποτελέσματα της δοκιμής δειγμάτων συσχετίζονται με την ποιότητα της συλλογής, της επεξεργασίας, της μεταφοράς και της συντήρησης δειγμάτων.

2. Εάν η διαγώνια μόλυνση εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας δειγμάτων, τα ψευδοθετικά αποτελέσματα μπορούν να εμφανιστούν.

3. Η μεταλλαγή γονιδίων του ιού στο στάδιο της επιδημίας μπορεί να οδηγήσει στα ψεύτικα αρνητικά αποτελέσματα.

4. Τα αποτελέσματα της δοκιμής είναι μόνο για την κλινική αναφορά. Εάν πρέπει να επιβεβαιώσετε την περίπτωση, παρακαλώ συνδυάστε τα κλινικά συμπτώματα και άλλες μεθόδους δοκιμής.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Ευαισθησία: 500 copies/ml.

Διαγνωστικό sensivity: 99.8%.

Διαγνωστική ιδιομορφία: 100%.

Συνιστώμενα προϊόντα

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

1-619-389-8888
7098 Miratech ο Δρ Ste 110 ασβέστιο 92121 ΗΠΑ του Σαν Ντιέγκο
Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς